Coses meues

Coses que pense, coses que sent, coses que sé, coses que escolte, coses que vull, coses que veig, coses que passen... i moltes més coses

dimecres, 12 de gener del 2011

Tornar a la càrrega

Fa un mes llarguet que no passe per ací. El Nadal, com sempre, ha suposat un parèntesi d'obligat compliment quasi per a tot (dieta inclosa), però ara ja em trobe instal·lada en la dolça rutina. Fins i tot ha tornat la rutina de despertar-me de matinada i no poder dormir pensant en la faena... què hem de fer!
En la meua llista de bons propòsits hi ha el d'animar una miqueta el bloc. De moment, un tastet en forma de post per a certificar que estic viva (virtualment parlant!), però m'he promés a mi mateixa que seré més exhibicionista a partir d'ara. Sense passar-me, clar!
Doncs això: benvingut, 2011, a pesar de ser una xifra tan lletja! Espere que vingues carregat de terminis acomplits, amigues (i cunyades) prenyades, filles precioses, germanes primes, cotxes nous, companys de faena satisfets, relacions consolidades per a qui les busque, mares i pares saludables... i tot el que et deixes demanar. Que no és poc, però per demanar que no quede!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada