Coses meues

Coses que pense, coses que sent, coses que sé, coses que escolte, coses que vull, coses que veig, coses que passen... i moltes més coses

diumenge, 28 de novembre del 2010

Dormir, morir

Quan tenia 20 anys anava per la vida fent del "Dormir és morir" una bandera: amb poques hores, a eixa edat, el cos i la ment es regeneren amb facilitat, tot es metabolitza.
Ara, als quarantes, la cosa pinta ben diferent. D'entrada, la cara -l'espill de l'ànima, que diuen- conserva totes les marques que hi fa la manca de son. A més, això de dormir huit hores és una quimera, el primer desig que demanaria al geni de la làmpada si tinguera la fortuna de trobar-me'l de cara... El segon seria dormir-les al costat d'algú que no ronque!
És curiós com influeix en el caràcter el fet de no haver descansat: quina capacitat et dona per a trobar-ho tot mal col·locat, fora de lloc, equivocat...
Sort que fa sol i que hi ha el café!

dijous, 18 de novembre del 2010

Música mestre

Quan a Laia se li fica una cosa en el cap, ja no hi ha res a fer. Per això, quan fa unes setmanes va decidir que volia tocar el piano simplement vam pagar.
Hui he vist com tocava la primera cançó. Tres o quatre notes, res. Però l'he vista tan gran...
I és que els fills creixen... però ara veig que és cert que massa prompte!

dimecres, 17 de novembre del 2010

Transsiberià

Aquest matí, de camí a la faena, he escoltat una cançó molt xula d'Els amics de les arts, que de moment no em resulten tan profundament decebedors com els Mishima. Punxeu per a escoltar-la i veure'ls en acció, o copieu aquesta adreça (vés a saber, encara no tinc clar com funciona aquest entorn!):
http://www.youtube.com/watch?v=0B1eU9qAOZY&feature=related

De vins i altres

Acabe de tornar d'un sopar maridat. A l'Ida y vuelta, a Godella, cada mes i escaig Pedro i Rafa ens regalen un sopar fantàstic acompanyat dels vins d'un celler determinat. Hui, Bodegas Torres. Els vins de vegades sorprenen i de vegades deceben, però el menjar sempre és excel·lent. Per això, la immensa majoria dels que hi anem, més que tastadors de vins som incondicionals del restaurant...
L'altre esdeveniment de hui és que ha nascut Maria, la filla de la meua amiga Gemma. En record d'aquest dia feliç, feliç d'aquesta manera que tenim la Gent normal de ser feliços, una cançó que m'encanta. Espere que en gaudiu.

dimarts, 16 de novembre del 2010

Tres posts

No tinc costum d'airejar les meues intimitats. O més ben dit: sí que hi tinc costum. El que no faig és escriure-les i deixar-ne constància. Per això, aquest tercer intent de hui romandrà publicat en el meu flamant bloc (cal dir "bloc", finalment?), passe el que passe. M'he de fer adulta (bloquísticament adulta, vull dir), i assumir que tampoc no hi ha per a tant. El món girarà a la mateixa velocitat amb els meus comentaris o sense.
Per tant, demà, més.

dissabte, 13 de novembre del 2010

El principi de tot

Ja fa temps que sóc conscient que la vida quotidiana -almenys, la meua- té, pel cap baix, dos nivells. En l'un, el costum de despertar-se cada dia i posar-se en marxa forma part de la inèrcia de viure. En l'altre, el web em mostra altres vides, però mai no hi trobe res meu. Per això, amb aquest post curtet em done la benvinguda a mi mateixa a una forma nova de tocar el món, d'expressar-me i de comunicar-me amb altra gent... o no.
No sé quant durarà l'intent, ni si la realitat em permetra aquesta expansió del meu jo, si seré capaç de ser mínimament constant -ai, la constància...!-, però almenys ho intentaré: ara va de bo!